Termeni și condiții

1. Introducere

Prezentul document definește condițiile generale de utilizare a saitului solutii-securitate-civila.ro, denumit în continuare saitul, de către vizitatorii acestuia. Accesând și navigând pe acest sait, acceptați, de facto, termenii de utilizare descriși în continuare. În cazul în care nu sunteți de acord cu prezenta notă, vă rugăm să părăsiți acest sait.

2. Neangajarea răspunderii

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor O.P. CONSULTING & MACHINE SERVICE SRL (denumită in continuare O.P. CONSULTING & MACHINE SERVICE SRL) av\xc3\xa2nd codul fiscal RO38641355. Prin urmare, O.P. CONSULTING & MACHINE SERVICE SRL nu va acorda nicio garanție referitoare la:

 • utilizarea anevoioasă sau întreruperea în utilizarea saitului,
 • afectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea saitului.

Astfel, O.P. CONSULTING & MACHINE SERVICE SRL nu poate fi responsabilă pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea saitului său.

2. Marca și dreptul de autor

Dreptul de autor pentru toate informațiile existente pe acest sait este deținut de O.P. CONSULTING & MACHINE SERVICE SRL sau de afiliații săi. La copierea materialelor de pe acest sait este obligatorie păstrarea unei referințe (legătură înapoi cu rel=follow) către acest sait. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat omițând referința fără acordul expres, exprimat în scris, al O.P. CONSULTING & MACHINE SERVICE SRL ori de titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate O.P. CONSULTING & MACHINE SERVICE SRL. Este strict interzisă folosirea acestui sait în scopul distrugerii sau alterării lui, a conținutului sau a securității acestuia ori pentru discreditarea sau hărțuirea O.P. CONSULTING & MACHINE SERVICE SRL sau a afiliaților săi. O.P. CONSULTING & MACHINE SERVICE SRL va aplica toate măsurile de securitate tehnică și organizatorică pentru protejarea datelor asupra cărora deține controlul împotriva oricărei situații de manipulare accidentală sau intenționată, pierdere, distrugere sau împotriva accesului unei persoane neautorizate.

3. Obiectivul conținutului acestui sait

Obiectivul conținutului acestui sait este de a pune la dispoziția utilizatorilor săi mijloacele necesare înțelegerii produselor, serviciilor și informațiilor despre companie, a comunicatelor de presă, a știrilor, a datelor de contact și a altor aspecte considerate importante de către deținător. În plus, proprietarul saitului poate oferi și instrumente prin care utilizatorii pot achiziționa produse pe de acest sait, caz în care acest document va fi extins prin pagini suplimentare care conțin detalii despre livrarea, garanția, returul, comanda și plata acestor produse/servicii. O.P. CONSULTING & MACHINE SERVICE SRL nu poate garanta însă, ca prezentele pagini nu conțin erori și asigură că depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori. Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în acest sait este rugată să contacteze O.P. CONSULTING & MACHINE SERVICE SRL printr-unul din mijloacele de contact prezente pe acest sait, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză cât și asupra condițiilor contractuale, taxelor, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

4. Confidențialitate

Protecția informațiilor in cursul procesării datelor dumneavoastră personale este o preocupare majoră a O.P. CONSULTING & MACHINE SERVICE SRL de aceea toate datele colectate în cursul vizitelor pe saitul nostru sunt procesate conform prevederilor legale valabile în țara în care este întreținut acest site, respectiv România. Saitul nostru web poate include legături către alte saituri ale căror conținut nu se află sub controlul nostru, motiv pentru care O.P. CONSULTING & MACHINE SERVICE SRL nu își poate asuma și nu poate accepta niciun fel de responsabilitate pentru conținutul acestor saituri web.
O.P. CONSULTING & MACHINE SERVICE SRL se angajează să nu dezvăluie nicio informație cu privire la vizitele dumneavoastră pe acest site, exceptând situațiile legale. O.P. CONSULTING & MACHINE SERVICE SRL nu va transmite niciunui terț datele dumneavoastră personale introduse de dumneavoastră pe saitul solutii-securitate-civila.ro conform prezentului document.

5. Colectarea și procesarea datelor cu caracter personal

Începând cu data de 25.05.2018 au intrat în vigoare dispozițiile Regulamentului UE 2016/679 privind protecția generală a datelor cu caracter personal, care oferă acum un plus de securitate și protecție pentru datele dumneavoastră personale. O.P. CONSULTING & MACHINE SERVICE SRL solicită acordul dumneavoastră, astfel încât prevederile Regulamentul UE 2016/679 să poată fi transpuse in relația dintre părți.

Pentru o informare corect[] și completă a dumneavoastră și a înțelegerii pe deplin a drepturilor pe care le aveți în privința prelucrării datelor cu caracter personal furnizate, vă rugam să consultați pagina Protecția datelor din cadrul acestui sait.
Toate datele cu caracter personal colectate prin intermediul platformei online vor fi stocate și prelucrate în scopul declarat până la o manifestare expresă de voință și contrară consimțământului acordat de către utilizator la încheierea prezentului contract.
O.P. CONSULTING & MACHINE SERVICE SRL oferă utilizatorilor săi informațiile necesare privind prelucrarea datelor în conformitate cu art. 13 și 14 din Regulamentul general privind protecția datelor.
O.P. CONSULTING & MACHINE SERVICE SRL solicită consimțământul explicit pentru a vă contacta în scopuri informative și în scopuri de comunicare financiară și comercială (facturi proforme, comenzi realizate, informări asupra transportului pentru produsele comandate etc).

6. Informații pentru utilizatori (vizitatori)

Ca utilizator (vizitator) aveți următoarele responsabilități:

 • să furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră, așa cum este cerut de formularele din acest sait, dacă doriți să accesați serviciile sau facilitățile pe care acestea le oferă;
 • să mențineți și înnoiți, atunci când situația cere, aceste date pentru a fi adevărate, exacte și complete.

Totodata vă asumați obligativitatea de a nu face următoarele:

 • să publicați materiale care conțin viruși sau alte programe cu intenția de a distruge acest sistem cât și orice sistem sau informație;
 • să publicați materiale cu drept de autor, dacă nu sunteți autorul sau dacă nu aveți permisiunea autorului de a publica materialele respective;
 • să publicați materiale obscene, defăimătoare, de amenințare sau răuvoitoare față de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică, materiale ori informații prohibite de prevederile legale în vigoare;
 • să publicați o imagine sau o afirmație care contravine normelor legale în vigoare incidente.

În caz de nerespectare a acestor condiții, O.P. CONSULTING & MACHINE SERVICE SRL și afiliații săi se disociază de autorul acestora, va șterge informațiile respective și își rezervă dreptul de a acționa pe cale legală, dacă consideră necesar.

7. Informațiile oferite prin intermediul saitului

Orice persoană care vizitează saitul și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul său și bifează că este de acord cu prelucrarea datelor, își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele:

  • prelucrarea acestor date și informații personale de către O.P. CONSULTING & MACHINE SERVICE SRL în vederea procesării solicitate și de studii de piață;
  • soluționarea de către O.P. CONSULTING & MACHINE SERVICE SRL a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina „Contact” din site);
  • alte activități întreprinse de O.P. CONSULTING & MACHINE SERVICE SRL și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

O.P. CONSULTING & MACHINE SERVICE SRL va păstra confidențialitatea acestor informații, conform Politicii de Protecția Datelor.

8. Modificări ale acestui document

Modificări ale prezentului document ce vor apărea pe parcurs vor fi publicate în această pagină web fără a vă informa anterior. „Termenii și Condițiile” constituie, în întregime, un acord încheiat între dumneavoastră și O.P. CONSULTING & MACHINE SERVICE SRL în privința utilizării saitului solutii-securitate-civila.ro. O.P. CONSULTING & MACHINE SERVICE SRL își rezervă dreptul de a revizui și aduce la zi aceste reguli în orice moment, fără un anunț sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor.
Dacă aveți întrebări cu privire la informațiile cuprinse în această pagină vă rugăm să ne scrieți la adresa OFFICE@solutii-securitate-civila.ro.

Copyright O.P. CONSULTING & MACHINE SERVICE SRL. Toate drepturile rezervate.